04.06.2024.

20:46

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Lorena se raduje što će dobiti sestru": Ana Sević prokomentarisala trudnoću supruge Darka Lazića

Aleksandra Mladenović svake godine pravi veliku roendansku žurku na koju dolaze brojne estradne ličnosti.

Među zvanicama našla se i Ana Sević, pevačica i bivša žena Darka Lazića, koji će sa sadašnjom suprugom Katarinom uskoro dobiti devojčicu.

Ana i njen muž su na rođendan došli "ruku pod ruku" sa Darkom i Katarinom, a pevačica kaže da nisu slučajno stigli u isto vreme.

Informer

 

- Dogovorili smo se. Izlazimo zajedno, idemo na ručkove, porodično, naravno, zašto da ne - rekla je Ana, pa prokomentarisala snimak u kojem se obratila Darkovoj budućoj ćerki i poručila joj da će joj ona biti "neka tetka":

- Taj video smo moj suprug Danijel i ja poslali Kaćinoj sestri, to će biti divna uspomena. Ne znam kako bih dala tu titulu i nazvala to što ćemo mi biti toj bebi, ali ćemo svakako biti jako bliski i jako ćemo je voleti. Lorena se raduje sestri i navijala je baš za to da dobije sestru.

Pevačica kaže da razume da mnogi ne veruju u to da bivši supružnici mogu da budu u dobrom odnosu, ali da kod njih to nije slučaj.

Informer

 

- Predrasuda će biti zauvek. I za  10 godina i za 20 godina... Hvala Bogu, velikoj većini je to normalno. Nek svako radi u skladu sa sobom. Ko hoće da se voli, nek se voli, ko hoće da se bije nek se bije, ko hoće da se voli, poštuje, ceni, onda nek se voli, poštuje i ceni.

Ana je prethodnih meseci bila voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" koje se uskoro završava i kaže da će joj nedostajati posao:

Informer

 

- Nedostajaće mi "Zvezde Granda", volim taj studio, u njemu sam provela mnogo vremena. Uskoro završavamo, finale je za nekoliko dana - rekla je ona, a na pitanje da li će novu sezonu koja počinje u septembru opet voditi ona, odgovorila je:

- Pa, ne znam da li se vraćam u septembru, gledajte.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.