04.06.2024.

21:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Saša Kapor uplovio u manekenske vode! Pevač o karijeri modela, ali i zašto ga smatraju hedonistom (VIDEO)

Pevač je došao na rođendan koleginice i otkrio da joj je doneo cveće i kovertu jer je to za njega idealan poklon i da to uglavnom voli da poklanja. Cveće priznao je daruje i svojoj supruzi Nikolini Kovač, a nedavno joj je poklonio njene omiljene kale i crvene ruže.

Nikolinu uskoro očekuje promocija, a Saša kaže da nema tremu.

Informer

 

- Više je to neko iščekivanje kako će ljudi da reaguju na to, s obzirom da je veoma dugo radila na projektu. Mi najbliži smo veoma zadovoljni kako je ona to uradila - rekao je Kapor.

Na komentare da se podmladio i da izgleda dobro, Saša se nasmejao, pa otkrio da je glumio u dva spota.

- Očekujem kad ugledaju svetlost dana, da ću dobiti i neke manekenske ponude - nasmejao je sve Saša.

On se osvrnuo na svoje tridesete, s obzirom da je već pri kraju četvrte decenije. 

Informer

 

- Mislim da svaki period u životu nosi nešto lepo i da bi trebali da uživamo u lepim trenucima, da ne planiramo nešto naširoko. Da se družimo i razmenjujemo lepu energiju, evo kao večeras ovde - rekao je pevač.

Kapor je zatim ispričao kako provodi slobodno vreme i konstatovao da je on pravi hedonista, što mu i supruga Nikolina često govori.

- Volim da ležim, odgledam neki dobar film, pijem kafu... - kaže Saša, koji osim pevačke karijere uspešno pliva i u biznis vodama.

Informer

 

On je već nekoliko godina vlasnik diskografske kuće "Jugodisk Beograd", za koju su snimala najveća imena ex-ju estrade.

- Nikolina će izdati za našu diskografsku kuću, nije bilo teško sarađaivati sa njom, ona je takva osoba. Ako neko ima problem da sarađuje sa njom uglavnom je problem u tom nekom - pohvalio je Kapor suprugu.