04.06.2024.

22:09

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Kupiću Ljubi auto kad bude bio kao Aco Pejović" Katarina Kolozeus se našalila na Perućicin račun, evo kako joj je odgovorio

Pevačica Aleksandra Mladenović večeras proslavlja 30. rođendan, a na žurku su između ostalih došli pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus

Informer

 

Pre nekoliko meseci Kdobili su sina kojem su dali ime Aleksej, a po svemu sudeći voditeljka ne namerava da se vrati poslu.

- Ne planiram ništa. Planiram da rodim još dece. To bih volela - rekla je Kaća, a Ljuba se našalio:

- Sviđa joj se taj režim: "Kad svi rade, a ja ležim".

Kaća je otkrila kako su ona i Ljuba "podelili" kućne poslove.

Informer

 

- Ljuba je uvek bio dobar. Što se tiče kućnih poslova ranije je bio bolji, a što se tiče deteta tu smo. Razmazila sam ga, sad više neće da radi - rekla je ona, a on se nadovezao:

- Nemam potrebu više da radim po kući, zato što imam nju, ali kada treba da pomogne sa muška strane, ja sam tu. 

Voditeljka kaže da je ona "glavna" u kući.

- Ja držim glavnu reč. To bi tako trebalo da bude. On se u javnosti pita, a u kući ja. Šalim se, Imala sam više sreće nego pameti - rekla je ona, a zatim prokomentarisala Ljubinu izjavu da se užasno plaši gladi:

Informer

 

- Da, istina je. Kao da nikada nisam imala da jedem, kao da sam živela u siromaštvu... Mnogo volim da jedem, volim da napravim sve, pa da se to umače nešto - kazala je voditeljka, a Perućica je dodao:

- Ona kako jede, ne znam kako nema 300 kila.

Nedavno je supruga Aca Pejovića odlučila da pokloni pevaču automobil vredan 100.000 evra,  kada je Kaća to čula kratko je prokomentarisala: 

Informer

 

- I ja ću Ljubi da poklonim auto kad bude bio Aco Pejović - rekla je ona kroz šalu, nakon čega su Ljuba i svi novinari prasnuli u smeh:

- Nema veze. Ja ću da vozim ovo što imam - rekao je on, a Kolozeus je dodala:

- Možda ga dobije za 50 godina braka.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.