05.06.2024.

14:13

Foto: Foto: Shutterstock, ATA Images

Džet set

Evo kog kolegu je Tanja Savić ljubila pre prvog braka! Pevač sve priznao: "Jedva sam se pomirio sa ženom"

Pevačica već ima jedan brak iza sebe sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim ima dva sina, a pre njega je Tanja volela kolegu Bađija. Jednom prilikom je folk pevač Stanko Nedeljković priznao da ga je ona umalo koštala braka.

Folk pevač poznatiji pod nadimkom Bađi pre nekoliko godina bio je u vezi sa pevačicom, makar je sam tako tvrdio. On je čak jednom prilikom javno priznao svoj blizak odnos sa Tanjom Savić, što mu je ugrozilo brak.

Informer

 

- Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! - objasnio je pevač davne 2014. godine.

Podsetimo, folk zvezda je nakon burnog razvoda od Dušana Jovančevića rešila da se drugi put uda, i to za 11 godina mlađeg pilota Muhameda Bešića (28).

Informer

 

- Tanja i Muki planiraju ogromno veselje, koje će najverovatnije biti u jednom elitnom prestoničkom restoranu. Razmišljaju i o najsitnijim detaljima jer žele da sve bude besprekorno i da ta svadba bude dan za pamćenje o kom će cela estrada dugo pričati. Još nisu odredili datum, ali uveliko prave spisak gostiju i rekli su mi da će ih biti oko hiljadu! Na spisku su mnoge Tanjine kolege, a kako je Muki zbog svog posla upoznao mnogo ljudi iz celog sveta, i on će imati veliki broj gostiju - rekao je izvor blizak paru za i dodao da se pilot trudi da udovolji svojoj nežnijoj polovini.