05.06.2024.

20:28

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Jana ne zanima mlađu generaciju!" Nući drčno uzvratio pevačici na izjavu da ne želi duet sa njim! Birao i između Cece i Jece - biće belaja!

Igor Panić Nući deo je novog albuma Tee Tairović, a tim povodom upriličio je pevačicinu današnju promociju na vodi

On se pred okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je i ekipa Informera, pojavio odlično raspoložen, a na početku svog obraćanja, prokomentarisao je njihovu saradnju.

Informer

 

- Rado sam prihvatio Tein poziv, ovo joj je jedini duet na albumu. Bila je hrabra, ovo je jedna od onih pesama "ili-ili". Ljudima se sve više sviđa i mislim da imamo hit leta. Moguće da će biti slušana i na svadbama. Pesma je takva da mogu da je razumeju ljudi od 7 do 107 godina. Nastala je tako što smo seli u studiju... rekli smo: "Šta bismo mogli?". Meni su odmah krenuli stihovi iz glave... Spontano je bilo, završili smo duetsku pesmu za jedan dan. Mnogo albuma je trenutno izašlo.. Ja i da imam jedan spreman, ne bih ga sada objavio. Razlog tome je što ukoliko ja, koji se bavim muzikom, ne stignem sve da preslušam, kako je onda tek publici - pričao je Nući, a na pitanje novinarke Informera da li je deo čuvenog time Jelene Karleuše ili Cece Ražnatović, treper je odgovorio:

Informer

 

- Imam bolji odnos sa Cecom i kad god izađe nešto moje novo, ona mi pošalje poruku podrške. Što se muzike tiče i saradnje sa nekom od njih, uvek je do pesme. Drago mi je što Jelena menja mišljenje o meni. Meni je naš sukob smešan, nikada ga nisam uzeo za ozbiljno, niti sam koristio bilo kakve teške reči.

Informer

 

Naposletku, Panić se dotakao i izjave njegove starije koleginice, folk pevačice Jane Todorović, koja je kazala da je njegova, niti muzika kolega iz njegove generacije ne zanima.

- Iskreno, ne znam pesme Jane Todorović, da me sada pitaš ne bih znako koju da navedem. Ni mlađu generaciju ona ne zanima. Neka radi to svoje - bio je oštar Igor Panić Nući.