05.06.2024.

21:31

Foto: Masha Bandjur

Džet set

Zorica i Kemiš na unukinoj maturi obznanili datum svadbe: Devojčica blista, za haljinu zaslužna Brunclikova (FOTO/VIDEO)

Zorica Brunlik i Miroljub Aranđelović Kemiš ispratili su večeras, 6. juna, najstariju unuku na maturu. Muzički par pojavio se odlično raspoložen ispred jednog prestoničkog hotela, a društvo im je pravila, razume se, mezimica Sara.

Tom prilikom, oni su pozirali okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer, a na samom početku obraćanja pevačica je istakla da iza devojčicinog stajlinga stoji ona:

Informer

 

- Baka je birala matursku haljinu - ponosno je kazala Zorica, pa dodala:

- Sara je naša prva unuka i od nje smo sve prvo dočekali... Punoletstvo, maturu, upis na fakultet... Njenih prvih 19 godina je proletelo. Nisam ja mnogo toga nju savetovala. Shvatila sam kroz njeno odrastanje da joj nisu ni potrebni neki saveti. Nasledila je maminu lepotu, a dobra je devojka i uvek je bila odličan đak - sama, bez nas. Nijednu svoju osobinu ne primećujem kod nje... Ona samo ćuti, a ja se ne isključujem (smeh) - govorila je Brunclikova, pa otkrila šta je rekla Sari pred sam polazak:

- Pitala sam je da li njeni drugari znaju da smo Kemiš i ja njeni baba i deda, našta je ona rekla: "Mali broj!". Inače, unuka upisuje psihologiju, a u kući taman ima galeriju ludaka za ispitivanje - zaključila je kroz smeh pevačica.

Naposletku, folkerka je prokomentarisla i svadbu, koju ona i čuveni harmonikaš planiraju da upriliče naredne godine.

- Svadba će biti 29. juna sledeće godine, na moj rođendan. Mesecima se bavimo razvodima i prevarama, ali ovo je prvi put da neko javno obnavlja zavete. Radujemo se!