06.06.2024.

13:46

Foto: Shutterstock

Džet set

Ova pevačica je najmlađa baka na estradi! Prvo unuče dobila u 33. godini i zasada je bez konkurencije!

Stoja Novaković svoje prvo unuče dobila je sa samo 33 godine, pa je gotovo nemoguće da će je joj neka koleginica preuzeti ovu titulu.

Informer

 

Pevačica je mlada postala majka, sa samo 17 godina, a njen sin Milan je takođe kao tinejdžer dobio prvo dete. Kada je postao otac imao je samo 16 godina.

Stoja je sada dvostruka baka, ali svoju porodici drži daleko od javnosti. Njeni unuci se do sada nisu pojavljivali pred novinarima, a pevačica planira da tako i ostane. Ni njen sin ne voli medijsko eksponiranje, pa se u javnosti pojavila samo jedna njegova slika sa majkom.

Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, a vratila ga je u Srbiju kada je izgradila karijeru. Završio je srednju medicinsku školu, a kako su mediji pisali pre nekoliko godina tada je radio u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević".

Informer

 

Stoja i izbegava da priča o članovima njene porodice, ali je jednom prilikom pomenula unuke.

- Poslednjih desetak godina moja publika se veoma podmladila. Na mojim nastupima je isključivo omladina. Na ulici me zaustavljaju za slikanje bukvalno deca. To me veoma raduje. Tako i moji unuci imaju deo moje popularnosti u svom društvu, ali ih svakako učim da moraju da grade sebe kao ljude - rekla je Stoja za Kurir.

Najbliža Stojinoj tituli je njena koleginica Ana Bekuta, koja je baka postala u 39. godini. Unučiće su rano dobile i: Slađa Delibašić u 44. godini, Svetlana Ceca Ražnatović u 48. i Indira Radić u 51. godini.