06.06.2024.

14:55

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Otac me je šišao na ćelavo": Sandra Afrika o bolnim detaljima iz detinjstva i tati koji ju je prevario za novac (VIDEO)

Poznata pevačica Sandra Afrika ogolila je dušu, a tokom razovora sa voditeljkom i novinarkom Dijanom Ilić, prvi put je govorila o detinjstvu, ali i odnosu sa ocem, koji je bio narušen. 

Informerov podkast će biti emitovan na Informer TV u petak, 07. juna od 22.30 časa. 

Pevačica se na samom početku prisetila kako je sa majkom funkcionisala.

- Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo - rekla je na ivici suza Sandra Afrika.

Sandra se osvrnula i na odnos sa Miletom Kitićem, kod kojeg je radila kao igračica, i otkrila da je u momentu kada ga je pitala za pomoć, on promenio broj telefona.

- Mi smo zvali Mileta Kitića i pitali ga da nas usmeri i da pozove Marinu i da kaže bilo šta. Rekao mi je da ga pozovem posle vikenda i u nedelju, ne da se nije javio, nego je promenio broj telefona.

Informer

 

Na pitanje da li se viđa sa ocem, pevačica je kroz suze rekla:

- Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo - rekla je ona, pa dodala:

Informer

 

- Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to - rekla je ona.