Autor: Informer/A.S.

06.06.2024.

17:33

Foto: Ataimages/Estock

Džet set

"Mnogo je skromna!" Saša Popović iskreno o svojoj ćerki: "Kada sam hteo da joj kupim "roleks", rekla je da sam lud"

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra Popović, iako je dete poznatih roditelja, ne voli da se medijski eksponira. 

Dok Suzana i Saša vode raskalašan život, mlada Aleksandra je njihova sušta suprotnost. Ona ne preferira da troši previše novca na skupocene stvari i ne voli da se bahati. 

Informer

 

- Mnogo je skromna. Ona kaže jednom ili dva puta mesečno: "Tata, daj mi karticu!" Onda kaže: "Našla sam tri majice, koštaju 5000 dinara i sandale." I tako ona traži 14.000 dinara da se obuče - pričaju Saša i Suzana.

Saša je ispričao da je jednom prilikom želeo da joj kupi "roleks", što je ona iste sekunde odbila, jer kako je rekla, to njoj ne treba. 

Informer

 

- Ona je takva, mi nekada dođemo iz šopinga i kupimo Suzana i ja brendiranu garderobu, a ona gleda na to čudno. Ona kupuje u regularnim prodavnicama u tržnim centrima. Jednom sam joj rekao: "Aleksandra, daj da ti tata da kupi "roleks" sat!" Ona stala u čudu i tad mi je rekla: "Tata, jesi ti lud, šta će meni "roleks", ne treba mi sat!" I nije htela da uzme - ispričao je Saša u "Ceca show".