Autor: Informer/A.S.

06.06.2024.

19:32

Foto: ATAimages

Džet set

"Jedva čekam da skinem venčanicu": Prva izjava Tamare i Darka nakon sklapanja braka, pevačica zaboravila da uradi jednu bitnu stvar (VIDEO)

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić, danas su se venčali i krstili svoju ćerkicu. Oni su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru, a proslava se održava u jednom prestoničkom restoranu. 

Nakon čina sklapanja braka, Tamara i Darko su okupljenim novinarima priznali da se osećaju prelepo, ali da su imali tremu. 

Informer

 

- Prelepo nam je, ne mogu da opišem ovaj osećaj, nešto najlepše što sam doživela do sada. Bilo je i suza i emocija, ceo dan je emotivan, jedva čekam da sednem i saberem utiske - rekla je Tamara, a onda je Darko otkrio da se osećao kao filmu kada je svoju suprugu video u venčanici. 

- Kada sam je video kako izlazi u venčanici, osetio sam se kao u filmu.

Informer

 

Tamara je priznala da joj venčanica stvara problem jer je preteška, kao i da jedva čeka da je skine. 

- Venčanica mi je preteška, jedva čekam da je skinem. Kada prođe prvi ples ću je skinuti i da odahnem malo. Ni muž ne može normalno da hoda pored mene. Presvlačim se odmah nakon prvog plesa. Nije mi bilo preteško da odaberem venčanicu, čim sam ušla u ovu haljinu znala sa, da je to, to - izjavila je ona, pa otkrila da je zaboravila da zgazi muža. 

Informer

 

- Što se tiče gaženja, znaš da se nisam toga setila. Htela sam stvarno i pripremila se, ali toliko je bilo užurbano, da se na kraju i nisam setila. 

Mladenci ne kriju da imaju tremu, ali da se nadaju da će ona sada polako nestati i da će moći nesmetano da uživaju sa gostima. 

- Imam i dalje veliku tremu jer je sve ovo jedna velika organizacija i iziskuje mnogo vremena. Stvarno je preteško sve ovo izgurati, ali sada ćemo se opustiti sa svojim najdražim ljudima - rekla je pevačica, koja se zatim osvrnula i na njihovu ćerkicu, koju su krstili danas. 

- Ćerkica je bila presrećna u crkvi i baš je bila mirna. Nije se čula, sem što je na kraju počela i da priča. Sada spava i ja se nadam da će se probuditi za prvi ples. 

Zbog poslovnih obaveza, oni još uvek nisu zakazali medeni mesec. 

- Što se tiče medenog meseca još ništa ne znamo, zavisi od situacije. Zavisi od sledećeg potpisivanja mog ugovora - rekao je fudbaler. 

Informer

 

Za kraj, ponosna mlada je rekla da bi volela da Darko i ona imaju troje dece. 

- Emili je još uvek mala i zahteva da joj se mnogo posvetimo, ali Darko i ja priželjkujemo još dece. Prvo sam mu obećala petoro dece, a sada smo došli na troje - rekla je Tamara za medije.