Autor: Informer/A.S.

06.06.2024.

21:27

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Džordži tuži Pljugicu?! Nakon što mu je Bijelović ukrao pesmu, Ćulafić reagovao: "Čekam da se reši sporna situacija!"

Pevač Đorđe Ćulafić, poznatiji kao Džordži, nedavno je ispričao da mu je kolega, Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, ukrao pesmu i nestao. Kako je istakao, Luka je došao kod njega u studio i tražio da mu on uradi numeru, a onda se nakon toga više nije javljao. 

Informer

 

- On je došao u studio, ja sam puštao par demoa i tada sam mu pustio jedan demo. To je bio period kad se tek razdvajao od Desingerice i tada mi je rekao da mu trebaju pesme i da hoće neku baladu. Ja u tom trenutku nisam imao te kao letnje balade i bio sam u fazonu, imam ovu pesmu, to je luda stvar. Dečku se svidi pesma i evo ti je, radi, pa ako uspete nešto super. Niko nikog ne cima, ja rekoh i pesma je stala, kad ono lik izbacuje saund na TikToku. Rekoh: "Brate, da li si planirao nešto, da se dogovorimo?" I on meni tek na dan izbacivanja pesme šalje: "Džordžika, za šta hoćeš da te potpišem?" - rekao je besno Džordži, pa dodao dalje: 

Informer

 

- On je pesmu pretvorio u đubre, ne možeš to da radiš brate. On je meni rekao da je njemu čast da meni radi pesmu. D*vaj ga majmune, ti si kod mene došao u studio. Nismo čuvali ovce zajedno, a i nisam jedini kome je to uradio. Da je normalan lik odradio bi normalnu pesmu, ali je on pretvorio nešto što možda vredi u nešto što sigurno neće vredeti jer je s*anje - rekao je pevač u "Ispod nule" podkastu. 

Informer

Džordži je sada za Informer, nakon celokupne situacije, izjavio da je angažovao advokate kako si se rešio sporni slučaj sa kolegom. 

- Nije mi se javio nakon svega. Moji advokati su kontaktirali njegove i čekam da se reši sporna situacija - rekao je Džordži za Informer.