Autor: Informer/K.Ć.

07.06.2024.

12:04

Foto: G.T.

Džet set

"Samo da bude brzo!" Goca Tržan u emisiji uživo pričala o intimnim odnosima: "Ima onih koji su na kamagrama i vijagrama, ali ja..."

Goca Tržan je poznata kao neko ko nema pardona, ni dlake na jeziku, te često svojim izjavama i stavovima izazove buru u javnosti.

Tako je i sada bilo. Pevačica je u emisiji kod Ognjena Amidžića otvoreno pričala o intimnim odnosima.

- Kako ulaziš u neke godine, gledaš da ti bude brzo, jednostavno i lako - kazala je Goca Tržan prvo, pa nastavila:

- Ove udarače od četiri sata ne mogu da podnesem. Ti što misle nešto, nemaju pojma - rekla je ona, ali se tu nije zaustavila. Pevačica je nastavila:

Informer

 

- Ima budala koji su na cijalisima, kamagrama, vijagrama... Ja se družim sa muškarcima koji sa mnom pričaju kao da sam muškarac - navela je ona.

Podsetimo, Goca Tržan već duže vreme uživa u ljubavi sa 14 godina mlađim Radomirom Rašom Novakovićem. Pevačica je jednom prilikom otkrila da je zdravstveno stanje njenog supruga bilo narušeno te da je gotovo tri godine bio sprečen da svira.

Informer

 

- Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove - otkrila je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

- Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio - rekla je Goca za Blic.