07.06.2024.

12:56

Foto: ATAimages

Džet set

Soraja zapalila društvene mreže! Starleta se slikala u provokativnom izdanju i napravila pometnju, bujne grudi samo što ne ispadnu iz minijaturnog topa (VIDEO)

Starleta, Soraja Vučelić, već nekoliko godina nije prisutna u medijima, ali je na svom Instagram nalogu i te kako aktivna, pa tako redovno objavljuje svoje fotografije koje često naprave pravu pometnju.

Soraja je prošle godine postala mama jednog preslatkog dečaka, a nakon porođaja je svoju figuru vrlo brzo dovela do savršenstva, pa tako često objavljuje provokativne i vrele fotografije na kojima je i više nego izazovno obučena.

Ovoga puta, starleta se oglasila iz Dubaija, te je pozirala u beloj haljini na tregere, ispod koje se nazire crni minijaturni top koji u prvi plan ističe njene bujne grudi koje samo što ne ispadnu iz njega.

Pored toga, haljina ističe i Sarin uzak struk, ali i duge izvajane noge.

Sorajini pratioci su evidentno oduševljeni prizorom, pa se tako komentari ispod fotografija samo nižu, a uglavnom svi komentarišu da starleta savršeno izgleda.

Podsećamo, Vučelićeva je početkom ove godine takođe posetila Emirate, u koje je došla na svoje prvo letovanje sa sinom, a kako je Informer tada pisao, za ovo uživanje starleta je izdvojila čak 100.000 evra.