Autor: Informer/K.Ć.

07.06.2024.

15:43

Foto: ATA Images

Džet set

Zoki Šumadinac predosetio smrt?! Pre samo nekoliko meseci oprostio se od fanova, a onda uradio nešto neočekivano (FOTO)

Pevač i bivši zadrugar Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, napustio nas je u 49. godini života. Svi koji su ga poznavali, pričaju kako je bio pun života, a ljudi su obožavali njegovo đuskanje uz trens muziku. Zoki je jedno vreme bio prava senzacija na Jutjubu i brzo je postao poznat u Srbiji.

Šumadinac je bio i učesnik popularnig rijalitija "Zadruga" u trećoj i petoj sezoni, ali je peticu napustio samo nekoliko nedelja nakon ulaska, zbog zdravstvenih problema.

Informer

 

Šoumen je bio pravi i na društvenim mrežama glavni, ali u jednom trenutku je odlučio da se oprosti od TikToka, zbog internet nasilja i svakojakih negativnih komentara. Zoki je istakao da sebe više ne vidi tamo, ali da će nastaviti da se druži sa svojim fanovima putem drugih društvenih aplikacija.

Pevač je tada na svom Instagram storiju ostavio potresno pismo, u kome je sve objasnio.

Informer

 

 - Dragi moji, želim da vas obavestim da od 1. februara 2024. godine nisam na TikToku i da su svi ostali profili lažni. Ne želim da se više vraćam na pomenutu aplikaciju iz razloga što previše dece i mladih prikazuju nasilje i zaista ogavne stvari. Zbog svega toga jednostavno ne vidim sebe na toj mreži. Družimo se putem Instagrama, Fejsbuka i televizije. Puno vas volim i svima želim od srca sve najbolje - istakao je Zoki u svojoj objavi na pomenutoj socijalnoj platformi.

Podsetimo, pevač je preminuo u snu usled srčanog zastoja, a sahrana će se održati u nedelju, 9.6.2024. godine, u Gornjem Milanovcu.