07.06.2024.

16:54

Foto: ATAimages

Džet set

Tamara i Darko zaradili 100.000 evra! Pevačica i fudbaler profitirali od svadbenog veselja

Tamara i Darko su na svadbi dobili preko 100.000 evra, saznaje Informer! Pevačica i fudbaler su se venčali juče, 6. juna i ujedno krstili ćerku Emili u Hramu Svetog Save. Na svadbenom veselju, upriličenom u jednom prestoničkom restoranu, koje je trajalo do ranih jutarnjih časova, bilo je mnogo Tamarinih kolega i koleginica, ali i Darkovih.

Informer

 

Andreana Čekić, Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović i Uroš Živković bili su samo neke od zvanica koje su se svojim glasom pobrinule za sjajnu atmosferu, a ne sumnjamo i da su kovertama doprineli mladenačkom budžetu.

Informer

 

- Svadbeno veselje bilo je ludo i nezaboravno. Svi smo pevali, igrali, a žurka je potrajala skoro do svitanja. Tamara i Darko, iako iscrpljeni, bili su presrećni jer je sve bilo upravo onako kako su zamislili. Potrudili su se da maksimalno ispoštuju goste, ali ni ovi njima nisu ostali dužni. Mladenci su se našalili da im se svadba isplatila jer su od svatova na poklon dobili preko 100.000 evra. Bilo je mnogo koverata, dijamanata, zlatnika za naslednicu Emili, koju su krstili istog dana - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Informer

 

Fudbaler i pevačica su se, sa druge strane, pokazali kao sjajni domaćini i dali su sve od sebe da im venčanje bude bajkovito, a gosti da uživaju u svakom trenutku do samog kraja.

- Imali su i mladenci ozbiljne troškove. Tamara i Darko su uložili mnogo novca tokom pripreme svadbenog veselja. Samo za oldtajmer koji ih je dovezao do Hrama izdvojili su oko 1.000 evra. Venčanica sa kristalima koju je Tamara nosila i nakit koštali su 20.000 evra. Svadbenu salu i ketering platili su preko 30.000 evra, ali sve im se to isplatilo jer su od zvanica dobili duplo više - priča naš izvor i dodaje:

Informer

 

- Kao i većina mladenaca, i Tamara i Darko su prvu bračnu noć proveli otvarajući koverte i brojeći pare. Tamaru su mnoge čestitke ganule i rasplakale i istakla da joj je ovo najlepši period života. Nakon što se malo odmore, Tamara i Darko će sa svojom naslednicom otputovati na Maldive.