Autor: Informer/A.S.

07.06.2024.

22:03

Foto: Informer

Džet set

"Ponašaju se kao da su sišli sa neba": Đole Đogani besan na Milicu Pavlović i Vojaža, ispričao kakvu je neprijatnost doživeo od njih

Đole Đogani, koji ima karijeru dugu nekoliko decenija, sada je razvezao jezik i osuo paljbu po svojim mlađim kolegama. 

Kako je on ispričao, danas svako može da se bavi muzikom, jer pevači iskeširaju pozamašnu svotu novca i plate preglede na muzičkim platformama, što nije bio slučaj kada je on započinjao karijeru. 

Informer

- Danas je sistem drugačiji. Nekada su ljudi kupovali CD. Porodično krenu na more i u kolima slušaju, pa samim tim lako nauče sve pesme, a danas je drugačiji sistem slušanja i vrednovanja. Klanovi postoje u smislu da nema više muzičkih urednika koji bi radili prave muzičke emisije da se čuju noviteti. Danas neki klinac uradi pesmu i plati Jutjubu - priča Đole i dodaje:

Informer

- Neko plati i 5.000 ili 10.000 evra kupovinu klikova, a zapravo možeš da vidiš ako je uključen komentar. Mogu tačno da vam nabrojim 15 njih koji su prošle godine bili popularni, a sad ih nema više. I ti klinci moraju da znaju da ispoštuju određene kolege koje su nekada radile pravu stvar i ostavile veliki trag. Fanki Dži, B3, Doktor Igi su ostavili ozbiljan i kvalitetan trag - istakao je Đole. 

Đole je zatim otkrio da je mnogo besan na Milicu Pavlović i Vojaža koji mu se nikada nisu javili kada su ga videli. 

Informer

- Vrednosti koje smo kroz pesme ostavili su neizbrisive. Zato je neprimereno da nas neko ko se tek pojavio obezvređuje. Dođu ti neki klinci i prave se da nas ne vide da sedimo u istom avionu. Konkretno bili smo Vesna, ja i Aca Lukas. Prolazi Vojaž, koji ne zna da se javi, da kaže "dobar dan". Ajde meni što ne kaže, nije važno, ali Aci Lukasu, čoveku koji je otvoren za sve, genijalac, preinteligentna ličnost i veliki umetnik. Ako mene ne možeš da prepoznaš, ja se i sklanjam, ali Lukas, koji je toliko autentičan i pršti energija čim se pojavi... Eto to smo doživeli od njega i Milice Pavlović. Ponašaju se kao da su sišli s neba. Čast izuzecima, koji su predivni, a oni su prva ekipa "Granda": Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Nemanja, Bane, Darko, koji odmah priđu i pozdrave se - rekao je on za "Kurir".