08.06.2024.

23:49

Foto: ATAimages

Džet set

Tamara Milutinović i Darko Jevtić slavili i danas! Svatovi džipovima blokirali auto-put! (FOTO)

Pevačica i fudbaler napravili su gala slavlje povodom venčanja i krštenje njihove ćerke pre dva dana, a sada su odlučili da organizuju još jednu veselje u Valjevu.

Informer

 

Tamarina prijateljica objavila je snimak na Instagramu i pokazala da pevačicu i fudbalera prate tri ogromna džipa.

- Tako se prati mlada - napisala je u opisu snimka na kom su označeni i pevač Uroš Živković kao i pevačica Goga Gačić.

Informer

 

Kako je Informer pisao, Tamara i Darko su na svadbi dobili više od 100.000 evra. Pevačica i fudbaler su se venčali 6. juna i ujedno krstili ćerku Emili u Hramu Svetog Save. Na svadbenom veselju, upriličenom u jednom prestoničkom restoranu, koje je trajalo do ranih jutarnjih časova, bilo je mnogo Tamarinih kolega i koleginica, ali i Darkovih.

- Osećamo se prelepo, ovaj čin koji smo danas doživeli je neopisiv, ovo je nešto najlepše što sam do sada osetila. Bilo je suza i sve je bilo jako emotivno. Venčanica je preteška, jedva čekam prvi ples i da je skinem, ni muž ne može pored mene da hoda normalno. Čim sam je obukla znala sam da je to ta, a ja i dalje ima tremu - rekla je Tamara.

Informer

 

Fudbaler i pevačica su se pokazali kao sjajni domaćini i dali su sve od sebe da im venčanje bude bajkovito, a gosti uživaju u svakom trenutku do samog kraja.