Autor: Informer/K.Ć.

09.06.2024.

14:49

Foto: printscreen/Instagram/shey.lamusic

Džet set

Evo koliko pobednica "Zvezde Granda" zarađuje po veseljima: Šejlu obasipali novčanicama od 100 evra, pevačica za manje od minuta nakupila hrpu para

Nakon dugih devet meseci borbe, bosanskohercegovačka pevačica je odnela ubedljivu pobedu. Tokom takmičenja u "Zvezda Granda", njen mentor je bila Svetlana Ražnatović, koja je odmah nakon finala, rekla par reči o svojoj takmičarki.

Šejla je i pre ZG pevala po veseljima, a sada se pojavio jedan video sa svadbe, na kojem možemo videti i kako se pevačica ponaša na nastupu, ali i koliko zarađuje.

Informer

 

Naime, ona je pevala na jednom privatnom veselju, a na Instagramu je objavila snimak na kojem se čuje kako maestralno izvodi bosansku pesmu "Grana od Bora".

Takođe, možemo videti i kako Šejla svojim pesmama, ali i dobrim glasom, pogađa pravo u srce, te ljudi ne žale pare kada je kite. 

Apoenima u evrima, ali i dinarima, gosti su doslovno obasipali Šejlu, a snimak je ponosno podelila i ona, te poručila:

- Svoj repertoar prilagođavam vrsti i karakteru događaja i mnogo sam srećna što živim svoju svrhu, a to je muzika. I naravno, sretna sam što nakon toliko formalnog i neformalnog obrazovanja, toliko godina u svetu muzike, napokon mogu od toga da lepo živim - napisala je Šejla.