10.06.2024.

08:56

Foto: Informer

Džet set

Slavlje u dvorcu Dragane Mirković! Danas je poseban dan za pevačicu, obratila se emotivnim rečima (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković u procesu je razvoda od biznismena Tonija Bijelića, a kraj njihovog braka ne prestaje da intrigira javnost još od kad se Dragana oglasila saopštenjem da stavlja tačku na bračnu zajednicu. Pevačica nikada nije krila da joj je mnogo teško pao razvod, ali nedavno je potvrdila da se nakon svega oseća mnogo bolje.

Informer

 

Velika podrška su joj, kako je više puta istakla, njena deca Marko i Manuela. Za svoju naslednicu Dragana je sada organizovala slavlje u dvorcu "Ebenfurt".

Informer

 

Pevačica je pokazala i kako je ukrašen dvorac povodom rođendana njene mezimce, a na slikama se može videti da preovlađuju detalji roze i bele boje, dok je slavljenička torta u obliku srca.

Informer

 

Pevačica ne propušta priliku da pohvali svoje naslednike, i istakne koliko je raduje njihova ljuba i podrška.

- Uvek me obraduju nečim. Klinci su divni, iako nisu više klinci, ali ja to uvek tako kažem (smeh). Oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi, pametni i normalni, zahvalna sam im na tome što su uvek uz mene i što me toliko vole. Moram da kažem da su oboje preponosni na svoju majku, a to je moj najveći uspeh - rekla je Dragana nedavno za "Pink".