10.06.2024.

13:26

Foto: Informer

Džet set

"Bilo je bolesne konkurencije, nalepili su mi etiketu" Snežana Babić Sneki o nedaćama s kojima se borila na početku karijere

Od kada se krajem osamdesetih godina pojavila sa prvom pesmom Snežana Babić Sneki nikada nije prestala da nosi epitet fatalne žene i zavodnice, međutim, ona se nikada nije tako osećala.

-To fatalna žena meni bude malo smešno, verovatno tako delujem, ne znam. Trudila sam se uvek da budem pristupačna i normalna žena. Kada sam se pojavila na sceni, naravno da mladost sa sobom nosi svu svoju lepotu, a lepota je što se mene tiče relativan pojam - rekla je Sneki za Grand.

Informer

 

Svi su više stavljali akcenat na njen izgled, nego na njen glas, a to joj je uvek smetalo.

- Pojavila sam se sa svojom lepotom, kako mladalačkom, tako i unutrašnjom. Imala sam završenu osnovnu i srednju muzičku školu, nisam imala klasičan kafanski put. Pojavila sam se na jednoj audiciji, pobedila i stekla pravo da snimim prvu ploču. Radila sam sa bendom iz moje škole - istakla je pevačica.

Informer

 

Snežana priznaje da se odmah na početku karijere suočila i sa konkurencijom kojoj nije bilo baš drago što se pojavila atraktivna devojka koja dobro peva.

- Kada sam se pojavila, te moje duge noge i figura i moj glas, onda su naravno ljudi gledali pozitivno na to. Međutim, zdrava konkurencija je jako dobra stvar, ali bolesna nije dobra. E onda kad te bolesne konkurencije shvate, ali ja ne mislim tako. Mislim da ima mesta za sve nas pod ovim nebom, svaka ptica svojim glasom peva i niko nikoga ne može da ugrozi. Onda ti prilepe tu etiketu, ona je samo lepa i kada ti jednom to nalepe, onda nema nazad -zaključila je Sneki.