Autor: Informer/K.Ć.

10.06.2024.

17:29

Foto: Foto: Printscreen, Aleksandar Jovanović Cile, Tanja Andric

Džet set

"On je samo gostujući duh, a Vojaža će vratiti u spermatozoid": Pojavile se Karline privatne prepiske sa NN licem, u kojima sočno ogovara Svetlanu Ražnatović (FOTO)

Rat između Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović traje godinama i nikako ne jenjava.

Naime, sada su Ceca i Željko udružili snage i snimili prvi zajednički duet "Više od sreće", koji je danas ugledao svetlost dana i za sat vremena sakupio više hiljada pregleda, a komentari oduševljenih fanova i dalje se samo nižu ispod videa. Ipak, jedno je sigurno, divi se numera i nije baš dopala, te je oplela po Svetlani, ali je prokomentarisala i njen duet sa mladim treperom Vojažom.

Jelena Karleuša je na svom Instagram storiju podelila privatne prepiske NN licem, gde su komentarisali pomenute duete.

Informer

 

- Ovo se zove slikovito ogovaranje, a pošto je javno, onda nije ni ogovaranje, jer smo mi šta? Časni i nećemo podmuklo iza leđa. PS (Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušilo bi UN) - stajalo je kao opis storija, a u prepiskama je stajalo sledeće:

- Ne vređaj Lexington, Tea T je za ovo grmilica. Ja Joksimovića obožavam i znam koliko je talentovan i magičan kao autor. Ovo nije njegov rad 300 posto. A Ceca toliko loše izgleda, kao da joj neko uključio fast forward na opciji za starenje. Da je pametna da to odmah obriše. Sahranila je "Zvezde Granda", Joksimovića i ne može jer je on ovde samo gostujući duh, ali Vojaža će vratiti u spermatozoid - pisalo je.

Svetlana Ražnatović se do objavljivanja ovog teksta nije oglasila na ovu temu. Na njenim društvenim mrežama možemo videti da pevačica i dalje slavi pobedu svoje kandidatkinje u "Zvezdama Granda".