12.06.2024.

08:36

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marko Đoković

Džet set

Dok MC Stojan uživa na Kipru, ni Zorana ne gubi vreme! Evo šta pevačica radi posle raskida sa 22 godine starijim kolegom (FOTO)

Za vezu nekadašnje učesnice muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Zorane Mićanović i više od dve decenije starijeg kolege, Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan tek se nedavno saznalo, a oni su već raskinuli.

Informer

 

Iako se nakon što su obznanili da su u vezi šuškalo da je sve marketinški trik, oni su to odlučno demantovali i tvrdili da im u vezi cvetaju ruže.  

MC Stojan je pre par dana otputovao na Kipar bez Zorane, gde je bio gost na svadbi kod menadžerke Sandre, a potom i ostao još malo da se provodi. Preko slika iz provoda Mićanovićeva nije mogla da pređe pa je dečku na mrežama poručila da više nisu zajedno.

Informer

 

Da sve nije šala za medije je potvrdila pevačica, ali nije želela to detaljnije da komentariše.

I dok Stojan još uživa u vrelim danima na Kipru, i Zorana je rešila da ne gubi vreme i pati zbog raskida, već je sinoć bila na jednom slavlju.

Ona se uslikala sređena sa kolegom, a zatim je snimila i koleginicu Janu Todorović, koju je snimila dok joj je pevala stih: "Gori ceo grad. Da li smo u vezi mi. Pitaju se svi. Baš se provodim. Gori ceo grad. Da li smo u vezi mi".