12.06.2024.

11:32

Foto: Informer

Džet set

Prvo oglašavanje Dragana Stankovića posle požara! Dečko Jovane Jeremić potresen: "Turbulentno je na pekarskom tržištu, nadležni nek ispitaju" (FOTO)

Treći po redu požar u pekari poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića izbio je rano jutros, vatra je brzo ugašena, a nadležne službe rade na otkrivanju uzroka požara.

- Negde oko tri sata sam primio poziv da je izbio požar u pogonu. Kada sam došao, ogroman je požar bio, na sreću nema povređenih i to je ono što je najbitnije. Velika je materijalna šteta, videćemo šta je uzrok i to je to - rekao je Dragan, a na Jovaninu konstataciju da je imao najave da će se to dogoditi, njen partner je rekao:

Informer

 

- Ne bih o tome, poprilično je turbulentno na pekarskom tržištu i ima niz dešavanja koji nisu časni ili sportski što se tiče tržišne igre, ali neka nadležni organi ispitaju - zaključio je Dragan za Pink.rs.

Podsetimo, u ranim jutarnjim časovima u Begaljici izbio je požar koji je naneo materijalnu štetu partneru Jovane Jeremić u iznosu većem od milion evra. 

Voditeljka je za Informer istakla da je ovo treći požar od 2021. godine, a drugi u poslednja dva meseca.

- Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non-stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i da vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba. Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji - zaključila je Jeremićka.