12.06.2024.

11:57

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Zoran Sinko

Džet set

"Nikada ga nisam zatekla da radi te stvari" Barbara Bobak o intrigantnim detaljima veze sa Darkom Lazićem!

Bivša devojka Darka Lazića Barbara Bobak, kaže da joj on nikada nije nudio da proba bilo kakve psihoaktivne supstance, kao i da ga nikad nije zatekla da koristi iste. Barbara je počela priču od toga kako je upoznala Darka.

- Darka sam upoznala na jednom mom nastupu. Radila sam svirku i on se pojavio sa svojim društvom. Bio je slobodan naravno u to vreme, ne zauzet kako što sam u više navrata čula - rekla je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal".

Informer

 

- Što se tiče toga da se Lazić drogirao ispred mene, to nije istina. Nikada mi ništa nije nudio, isto tako, nikada ja njega nisam zatekla da radi te stvari. Ipak, to je nešto što je opšte poznato kada je on u pitanju, jer je, koliko sam upoznata, o tome pričao sam - ispričala je Barbara.

Barbara je potom objasnila da ima porok, a to je alkohol, koji najviše konzumira pred nastupe ili kada je u dobrom društvu.

Informer

 

- Ne alkoholišem se ovako, ali kada je u pitanju neka dobra proslava, naravno da volim da popijem. Pred nastup volim da popijem viski, a ovako sa prijateljima kada se opustimo. Nisam naravno loša osoba kad se napijem, naprotiv. Nekako sve volim, volim da sam sa svima dobra i i samo đuskam kad nazdravim. Onda je druga faza ta da budem malo dosadna, Treća faza je ta da samo bukvalno odem kući, jednostavno samo nestanem i to je sve - opisala je Bobakova.