12.06.2024.

17:49

Foto: A.S.

Džet set

Sofija Šašić otkrila šta joj roditelji najviše zameraju: Ovo ne mogu da joj prećute

Sofija Šašić, modna dizajnerka i ćerka pevača Željka Šašića, danas je došla na otvaranje jednog beogradskog salona nameštaja.

Tom prilikom Sofija je govorila o privatnom životu, a između ostalog, pričala je o odnosu sa roditeljima.

Na samom početku, otkrila je da se i sama tokom života puno selila, te da obožava uređenje doma i odabir nameštaja.

- Ne znam porodicu koja se više selila od moje. Tako da, meni je sve ovo poznato, nije mi ništa strano, volim to. Najviše novca trošim na detalje za kuću - mirisne sveće, ukras za knjige, police... To baš volim - rekla je ona i otkrila sa njena majka ima skriveni talenat:

Informer

 

- Mama mi pomaže oko uređivanja prostora. Ne mogu da kažem da je omašila profesiju, jer je u onome što radi najbolja, ali kada bi bila neki arhitetkta bila bi "van naših granica", sigurno.

Sofija kaže sa se inače trudi da što manje vremena provodi u Beogradu, a otkrila je i u kojoj bi državi živela, kada to ne bi bila Srbija:

Informer

 

- Inače bih volela da što manje vremena provodim ovde, trudim se da izbegavam ovaj ludi grad. Ali, kada je neka druga zemlja u pitanju, možda bi to bila Nemačka. Porodica mi je tamo, rođena sam tamo, osećam se kao svoj na svome, tamo mi je sve opušteno, kao da sam stvarno kod kuće - rekla je ona, a na pitanje da li bi mogla sa živi na selu odgovorila je:

- Mogla bih. Sebe ne smatram gradskom devojkom. Kad negde otputujem uvek želim da budem u nekoj kući, van haosa, van centra. 

Sofiji je otac Željko čest saputnik, a kako kaže, ne remeti je ni u čemu i sjajno se slažu:

Informer

 

- Željko me ni u čemu ne remeti, prespava pola dana, ja se viđam sa društvom, sa kim hoću, radim šta hoću, posle se nađemo kada se razbudi. Tada je već vreme za večeru, a onda idemo u provod ili nazad kući - otkrila je Šašićeva i priznala da ipak postoji jedna stvar koja joj smeta:

- Super se lažemo, zameram mu samo što puno spava. 

Sofija je otkrila u kojim situacijama troši puno novca.

Informer

 

- Nisam ni bahata, ni trošadžija, volim da trošim na sebe onda kada sebi to mogu da priuštim i to je to - kazala je ona, a na pitanje da li gleda cene kada kupuje odgovorila je:

- Zavisi za šta. Ne mogu sa kažem da ne gledam, ali kada se na nešto nameračim, onda me ta cena ni ne interesuje. 

Šašićeva je otkrila i šta joj roditelji najviše zameraju.

Informer

 

- Uglavnom kada je nešto vezano za kola, vezano za putovanja, vezano za vožnju, kazne... I onda budem samo u fazonu: "Daj bre mama više, ženo". Isto tako i tata.

Sofija je otkrila i zbog čega joj najčešće stižu kazne, te da nije u pitanju prekoračenje brzine kao što mnogi misle.

- Nije to do brze vožnje, već do parkinga koji, ne da neću da uplatim, nego zaboravim. Ne vodim računa o tome, gde smem gde ne smem da se parkiram, neodgovorna sam. Uglavnom je parking problem.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.