Autor: Informer/A.S.

12.06.2024.

18:30

Foto: Informer

Džet set

"Mnogo mi ga je žao": Jami besna, odgovorila Futi na navode da nije imala novca da plati album koji je kasnije pripao Ceci

Pevačica Jasna Milenković Jami je svojevremno istakla da je album "Monotonija", trebalo da snimi ona, a ne njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović

Kompozitor Aleksandar Radulović Futa je gostujućiu jednom podkastu ispričao da je Marina mnogo volela Cecu, ali da to nije razlog zbog kog je album pripao njoj. Kako je ona dalje rekao, Jami u tom momentu nije imala novca da plati pomenuti album, zbog čega je on otišao Ražnatovićki u ruke. 

Informer

 

- Svako bi za sebe ono što mu se svidi. Jesmo mi izlog, ajde da kažem, ali nismo izlog za izvolite, može. To nije isto. Marina i ja smo pravili pesme za nas. Pa smo onda svrstavali, ovo bi bilo dobro za ovog, pa ovo bi bilo dobro za onog. Nikad nekom pevaču nismo prezentirali pesmu za koju smo mi mislili da nije za njih. Znači, pesme smo pravili kako nama padne. Da li ja sviram, pa ona tu nešto prepozna, ili ona kuva, pa meni se taj neki deo tamo dopadne, nema veze, to je sad. Mi smo pisali za nas, pa smo određenim pevačima, određene pesme, ajde da kažem, sortirali. Sa Jami je ispao problem, jer sa njom je bio problem i za onaj prvi album, jer ona je upala u tu priču da nema para... Znači, mi smo morali sebe da naplatimo u bilo kojoj situaciji. To znači, pevač treba da donese novac da plati, zato što mi ne poklanjamo pesme. Mi možemo da poklonimo neki put pesmu, ali ne svaku pesmu, da svakom poklonimo. Ona nije imala novac da plati, ni onaj prvi koji se zove "Čokolada" - rekao je on za "Petkastu". 

Informer

Jami nije želela preterano da komentariše ovu situaciju, jer kako je rekla i Futa i ona znaju koja je prava istina. 

- Da sam davala odgovor ranije, pre određenog vremenskog perioda, moj odgovor njemu bi bio dosta drugačiji, ali s obzirom da je u ovoj situaciji... Preživeo je veliki gubitak, koji je očigledno ostavio veliki trag na njega, što je i normalno. Sve u svemu i Futa i ja znamo istinu, tako da bi moj odgovor na bio samo da mi ga je mnogo žao i da mu želim brz oporavak - rekla je Jami za "Kurir".