Autor: Informer/A.S.

12.06.2024.

14:46

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Šok video! Nećete verovati kog frajera je zavela Vanja Mijatović! (FOTO/VIDEO)

Klip koji je osvanuo na internetu iznenadio je, ali i šokirao estradu! Zanosna Vanja Mijatović "zavela" je ni manje ni više svog dugogodišnjeg prijatelja.

U pitanju je DJ Neba, najpoznatiji regionalni DJ koji je nakon 20 godina karijere u javnosti istupio sa pesmom "Taman" koju je snimio upravo sa Vanjom!

Informer

 

- Vanja je mene odavno"zavela", pre svega kao prijateljica, a onda i kao jedan od najlepših vokala naše estrade. Potpuno je prirodno da sam se odlučio za nju, jer mnogo verujem u ovu pesmu i samim tim mi je trebao ozbiljan profesionalac, kao što je Vanja - kaže Dj Neba. 

Vanja i DJ Neba su već saradjivali na brojnim projektima, ali su i nastupali zajedno.

Informer

 

- Kada mi je Neba poslao demo snimak pesme "Taman" zaljubila sam se u nju već nakon prvih taktova. Sećam se da sam je odmah pustila i mojoj mami koja je identično odreagovala. Bez razmišljanja sam pristala na saradnju i verujem da pesma ima velike šanse da se probije do publike. Držite nam palčeve - kaže Vanja Mijatović koja je kao i uvek zasenila stajlingom u spotu.

Dj Neba je pored pesme "Taman" koja preti da postane ozbiljan letnji hit, najavio još saradnji sa najzvučnijim imenima sa estrade, a ova je prva u nizu.