13.06.2024.

11:28

Foto: Informer

Džet set

Vatrena stihija progutala ceo pogon! Evo šta je sve izgorelo u firmi dečka Jovane Jeremić

Biznismenu Draganu Stankoviću juče, 12. juna, izgoreo je pekarski pogon u Begaljici, a kako je njegova partnerka, voditeljka Jovana Jeremić otkrila napad na njih je najavljen.

Informer

 

Istragu ovog požara vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a izgorela je proizvodna hala od 600 kvadratnih metara, kao i kancelarije na drugoom spratu od 150 kvadratnih metara, a delom je oštećena i kancelarija na prvom spratu, piše Telegraf.

Informer

 

- Šteta je preko milion i po evra. Vatrogasci su došli na vreme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovima. Čekamo nadležne organe da utvrde uzrok požara. Ovo je treći požar od 2021. godine, a drugi u poslednja dva meseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non-stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i da vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba. Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji - rekla je Jeremićka za Informer, neposredno posle požara.

Informer

 

Podsetimo Dragan Stanković, je negde oko tri sata posle ponoći primio poziv kada mu je saopšteno da je izbio požar u njegovom pogonu.

- Kada sam došao, ogroman je požar bio, na sreću nema povređenih i to je ono što je najbitnije. Velika je materijalna šteta, videćemo šta je uzrok i to je to - rekao je Dragan i dodao da se svašta događa na pekarskom tržištu.