13.06.2024.

15:37

Foto: Instagram shutterstock informer

Džet set

Seksi iz Crnog Ceraka za Informer: Biba je sinoć dobio sina, a ja planiram venčanje sa Anastasijom: "Biće luda žurka" (VIDEO)

Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, odnosno frontmen popularnog rep sastava "Crni Cerak" pojavio se danas na druženju sa medijima, povodom predstojećeg Music Week-a i tom prilikom je za Informer otkrio zanimljive detalje iz poslovnog, ali i privatnog života.

Naime, on je na samom početku, na konstataciju naše novinarke da se njegov kolega iz grupe, Đorđe Bibić Biba nedavno oženio, odmah otkrio i radnosne vesti:

- Moram odmah da te prekinem, izvini, ali da kažem da je Biba sinoć dobio sina - rekao je usplahireno reper, a na pitanje da li, s obzirom na to da već dugo živi sa devojkom, pevačicom Anastasijom Ićurup, koja je postala poznata tokom učešća u takmičenju "Zvezde Granda", možda i on planira venčanje, Seksi je odgovorio:

- Da i to u skorijem periodu. Biće luda žurka, samo još da vidimo za broj svatova.

Informer

 

Despotović je u više navrata isticao da devojci pomaže u kućnim poslovima, a sada je otkrio da mu je najlakše da usisava, dok nikako ne voli da pere sudove.

S obzirom na to da je glumio u "Indigo kristalu", kao i u velikom filmskom hitu "Nedelja", zanimalo nas je da li planira da nastavi da se bavi glumom?

- Otvoren sam za sve pozive. Još uvek nemam ponude, ali sam pričao sa Milošem Avramovićem i moraće uskoro da me ubaci negde - rekao nam je Seksi kroz smeh.

Informer

 

Seksi nam je ovom prilikom otkrio da, iako nije previše iskočio iz svoje školjke, svakako smatra da se gluma razlikuje od muzike:

- Pretvaraš se da si sve ono što inače nisi ti i tu se, recimo, razlikuje, jer ja se u svojoj muzici trudim da sebe predstavim isključivo onakvim kakav jesam i nikako drugačije - rekao je popularni reper koji je upravo zahvaljujući ovom pozivu ostvario i nova prijateljstva i to sa popularnim glumcima.

Informer

 

- Družim se sa Denisom, Pavlom, Mićkom i Trojpecom. Čujemo se i okupimo se s vremena na vreme, išao sam i na njihove predstave i oni su bili kod Bibe na svadbi. I oni su zauzeti, tako da se viđamo kad god imamo vremena - ispričao je reper, koji kaže da bi se radio isprobao na "daskama koje život znače":

- Voleo bih da se oprobam u tome, to je baš teško. Ako bih poredio, to bi bilo kao kada na rep nastupu neko repuje samo na matricu i repuje na plejbek, tako da bih stvarno voleo da se isprobam u tako nečemu - otkrio nam je Relja i najavio i novi album "Crnog Ceraka".

- Ovo što se desilo Bibi nas je usporilo, pao je sa motora i povredio nogu, ali izaći će sad na leto album sigurno.