14.06.2024.

07:01

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Dugo sam mislila da sam kriva što je umro": Eva Ras progovorila o pokojnom suprugu, pa otkrila šta ju je dugo mučilo

Pevačica Ivana Jordan je juče održala promociju nove pesme "More", a jednu od uloga u spotu dobila je i glumica Eva Ras.

Informer

 

Eva je bila gost na promociji, a kao i uvek bila je raspoložena za razgovor, a glumica je u jednom trenutku, kada je pokušala da objasni šta je to ljubav, rekla je da je dugo krivila da je ona kriva za smrt svog supruga.

Informer

 

- Ja ništa ne dobijam, ja sve sebi kupujem. Najdraži poklon mi je Ras, njega mi je Bog poslao. Otkako ga nema, još ga ne mogu zaboraviti. Na koricama svog romana sam napisala: "Šta je ljubav". Ljubav je što sam ja kuvala kupus, on je dolazio i jeo, ja bih uzdahnula, on bi se zabrinuo, ja bih se nasmejala, on bi se nasmejao sa mnom, jer je voleo sve što sam ja volela - rekla je glumica, te dodala:

- I danas je to isto ljubav. Nisam ni ja umela da skuvam kupus, ali on ga je jeo. Imao je 50 godina kad je umro. Dugo sam mislila da sam ja kriva što je on tako mlad umro, a lekari su me uveravali da ne može kupus infarkt da izazove. Osećala sam se krivom - zaključila je Eva.