14.06.2024.

07:36

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile, Miloš Rafailović

Džet set

Dragana Mirković šokirala potezom! Pevačica uputila poruku Cecinoj ćerki - ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Pevačice Dragana Mirković i Ceca Ražnatović nisu u dobrim odnosima već decenijama. Međutim, Dragana je sada javno čestitala Anastasiji Ražnatović i njenom suprugu Nemanji Gudelju povodom građanskog venčanja, tako što im je putem komentara ispod fotografije sa tajnog venčanja u vili na Dedinju poželela sve najbolje.

Informer

 

- Sve najlepše od srca - napisala je Dragana.

Informer

O razlogu lošeg odnosa dve pevačice kruže razne priče, ali da u glasinama ima i istine potvrđeno je posle jednog novogodišnjeg programa RTS-a, piše Telegraf.

- O, pa dobro veče. Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo? - rekla je Dragana, na šta je Ceca odgovorila:

- Pa ne znam, ti odluči. Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo.

- Ja sam odlučila i rekla "dobro veče", a sad... Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste - nadovezala se Dragana.

Informer

 

One godinama nemaju komunikaciju, čak bi se reklo da ćutanje traje više od dve decenije, a Dragana je posle pomenutog susreta u RTS-u ovako govorila o njihovom odnosu:

- Sve datira od devedesetih, kada nije bilo nimalo naivno i kada sam ja doživljavala mnogo teških stvari od Cece i njene ekipe. Uvek sam birala put koji podrazumeva sklanjanje, ćutanje, godinama. Došao je trenutak kada je moja koleginica Ceca bila zabranjena na ovoj televiziji zbog nekih ružnih stvari koje je učinila čelnim ljudima, i u svim medijima u Srbiji, da se razumemo. Tada je mene zvala i rekla: "Imala sam potrebu da te pozovem i da ti kažem da sam fascinirana time što nemaš ni gram sujete u sebi, kao koleginica, i da sam ja više ispoštovana na tvojoj televiziji nego ti sama". Ja sam tada samo pokazala kakav sam čovek i kakva sam koleginica. Posle toga je opet sve došlo na staro. Opet sam preživljavala svašta od njenih ljudi, i svi znamo ko su ti ljudi i kako je išlo. Iskreno, mnogo mi je teško da pričam o tome, ali sam izdržala. Ćutala sam i ćutala. I evo, sad smo se srele posle toliko godina i smatrala sam da je najnormalnije ljubazno, kulturno reći nekome dobro veče - rekla je Dragana srpskim medijima.