14.06.2024.

08:27

Foto: Foto: Privatna arhiva

Džet set

"Ja volim i ljubim svaki deo njegovog tela" Jovana Jeremić otvoreno ispričala kako je osvojila Dragana: "Muškarac se ne zavodi u kuhinji"

Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, uživa u skladnoj ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem. Jovana je Draganu bila podrška i ovih dana, kada je njegova firma pretrpela značajnu štetu od požara, a o njihovom odnosu pre nekoliko dana javno je govorila.

Informer

 

- Ja sam se potrudila da ga osvojim. Ali da znate, muškarac se ne osvaja u kuhinji, već u krevetu. Ali ne ono što misle ovi prostaci. Intimni odnosi, ovo, ono. Ne, ljubav. Ne možeš ti da isfingiraš i izlažiraš ljubav. Kad ti voliš nekoga, koliko ja volim Dragana, on to oseća. Ja volim svaki deo njegovog tela, ja ljubim svaki deo njegovog tela i on moj. Meni nije važno da li ćemo mi noćas da vodimo ljubav, ali mi je važno da ja spavam pored njega i da ga zagrlim - istakla je voditeljka u podkastu Gordane Uzelac "Bez ljutnje, molim".

Jovana je otkrila kako ona i Dragan spavaju.

Informer

 

 - Mi imamo sistem kako spavamo, ja njemu legnem na rame, a on mene nogom obgrli i mi tako spavamo. To je ta emocija o kojoj ja pričam. To je najvažnije u životu, ja više ne mogu da zamislim život bez njega - iskrena je voditeljka.

Prema njenim rečima Dragan je ostvarenje svih Jovaninih snova.

Informer

 

- On je ostvarenja mojih snova, jak muškarac kao moj otc, samo mnogo jači. Tri stvari su mi najvažnije. Prvo, da muškarac bude mnogo imućniji od žene. Dragan je kolko hoćeš puta moćniji od mene. I to nije, kako ovi prostaci misle zato što sam materijalista. Moj mozak tako funkcioniše, ja ne mogu tokom odnosa da doživim vrhunac ako muškarac nije mnogo moćniji od mene. To mene loži, to me radi. Druga stvar, ne samo da mora da bude moćniji od mene, on mora da bude i dobar čovek i treća stvar on mora da bude posvećen meni i mora da bude lojalan, nikako neveran - zaključila je Jeremićka.