14.06.2024.

12:49

Foto: Foto: Shutterstock, Miloš Rafailović

Džet set

Maja Nikolić brutalno odgovorila na provokaciju Bajramijeve: Pevačica postavila na mesto Šiptarku Selmu!

Pevačica, koja je nedavno razbesnela javnost zbog pokazivanja dvoglavog orla na nastupu, zbog čega joj je zabranjen ulazak u Srbiju, sada ponovo provocira, a ovoga puta je "udarila" na Maju Nikolić. 

Selma Bajrami je sada a svom Fejsbuk nalogu podelila snimak Nikolićeve iz jedne televizijske emisije rugajući se njenom pevanju. 

Informer

 

Maju ovaj postupak ne iznenađuje, ali se zbog njega i ne uzbuđuje previše, jer kako je rekla reč je o "ljubomornoj osobi koja u životu nije pročitala dve knjige".

Informer

 

- Selma toliko loše priča i toliko loše peva, pogledajte samo neki njen snimak i sve će vam biti jasno. Zato je meni svaka kritika koja dolazi od nje kompliment. Držala je Eri Ojdaniću predavanje u emisiji kod Ognjena Amidžića kako on ne bi trebalo da se zabavlja sa mlađim devojkama, a svi znamo s kim je ona bila i šta je radila. Meni je ona na bloku, tako da ne vidim šta objavljuje, ali se ne uzbuđujem, to mi je zabavno, jer je reč o osobi koja u životu nije pročitala dve knjige, nema ni muzičku školu - kaže Maja za Informer.

Nikolićeva smatra da razlog ovakvog ponašanja Selme Bajrani leži u njenoj ljubomori.

Informer

 

- Ona zna da sam ja dosta uticala na javno mnjenje posle njenog skandaloznog nastupa na kom je pokazivala dvoglavog orla, zbog čega joj je na kraju i zabranjen ulazak u našu zemlju. Ne može niko tako da se ponaša i vređa Srbiju, a onda ovde zarađuje - jasna je pevačica.

Podsetimo, posle skandaloznog nastupa Selma Bajrami je pokušala da se opravda i sve svali na Maju i voditelja Ognjena Amidžića, govoreći da je ona kolateralna šteta i žrtveno jagnje.