14.06.2024.

14:59

Foto: Foto: Shutterstock, Masha Bandjur, ATA Images

Džet set

Vojaž konačno pokazao zube! Reper nakon četiri godine odlučio da brutalno uzvrati Baki Prasetu (VIDEO)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase u lajvu je uz podsmeh rekao da je Vojažev sok kao "gel za tuširanje", smejući se naglas.

- Druže ovo ima ukus gela za tuširanje, hehehe, kunem ti se buraz - rekao je Baka svom sagovorniku u lajvu, na šta mu je on odgovorio:

- Sačuvaj ako ti ponestane gela...

- Hahah da znaš, hvala Vojaž na gelu za tuširanje, podržavam tvoj biznis, brutalan je - rekao je Baka i grohotom se nasmejao. 

Međutim, ovoga puta Vojaž je odgovorio na Bogdanove prozivke. Reper je podelio Ilićev snimak kako se ruga njegovom ledenom čaju i uputio mu poruku.

Informer

 

 

- Burazeru, to što je tebi propao biznis, ne treba da prozivaš tuđe. Inače, kako idu restorani? - upitao je reper jutjubera, s obzirom na to da je Baka nedavno posle kratkog vremena zatvorio lanac svojih restorana "Kod Bake"

Informer

 

Podsetimo, njihov sukob datira još od 2020. godine, kada je Baka Vojaža pomenuo u pesmi i nazvao ga Blamažom, a reper je kasnije tvrdio da je dobijao i pretnje. 

"Najlepši mladi par, ali se ne zna ko je u vezi pi*ka", samo su neki od stihova u pesmi "Vojaž blamaž", koju je Baka namenio Mihajlu Veruoviću. 

Od tada, pa do danas Jutjuber nije propustio nijednu priliku da potkači repera, pa je tako komentarišući prvu epizodu serije "U klinču", takođe u lajvu uputio nekoliko negativnih komentara na račun Vojaža.