Autor: Informer/K.Ć.

15.06.2024.

08:16

Foto: Foto: Printscreen, Tanja Andrić, ATA Images

Džet set

"Praštaj dušo svojoj kraljici": Jelena Karleuša podelila emotivan video sa Duškom, svi ostali u šoku nakon ovih reči

Incident u vili na Dedinju je potresao kako javnost u Srbiji, tako i region. Karleuša se nakon haosa obratila naciji i poručila da njena porodica prolazi kroz jedan težak period, ali izgleda da je Jelena već uspela da pređe preko svega i krene dalje.

Da je rešila sve nesuglasice sa suprugom, dokaz je i ovaj video koji je podelila na svojim društvenim mrežama. Naime, na svom zvaničnom TikTok profilu, Karli je podelila stare snimke sa Duškom, na kojima se njih dvoje ljube, grle i pokazuju ljubav jedno drugom.

Snimak prati pesma i tekst emotivne balade njene drugarice i koleginice Milice Pavlović "Praštaj", čije je stihove napisala slavna Ljilja Jorgovanović, a za koje mnogi tvrde da su među najlepšima koje je napisala u karijeri.

Ovaj Jelenin potez je i oduševio, ali i šokirao njene pratioce, koji su podeljeni kada je njen brak u pitanju. Bilo je i onih koji ne gledaju blagonaklono na ovo i smatraju da pevačica ne sme da pređe preko Duškovog fizičkog napada na nju i njenog prijatelja, ali je bilo i onih koji su oštro osudili njen potez, jer smatraju da ona zaslužuje mnogo bolje.

"Prelepo, naježila sam se", "Prelepi ste", "Rasplakala sam se, pomirite se deco", "Daj više se pomirite, čemu inat?", "Vidi se ljubav", "Baš mi je žao njih", "Bili su srećni na ovim slikama i snimcima, ali kratko očigledno. Nešto kad nije dovoljno i dobro, treba pustiti i krenuti dalje. Trajalo bi da je valjalo", "Praštaj dušo svojoj kraljici", "Šteta što je iskompleksirani fudbaler, pa je morao da je vara na svakom ćošku, da bi sebi dizao ego", samo su neki od komentara Jeleninih fanova.