Autor: Informer/K.Ć.

15.06.2024.

10:04

Foto: Informer/Jutjub/Ceca Raznatovic Arhiva

Džet set

Pojavile se fotografije sa Cecinog punoletstva: Pevačica napravila feštu, a na rođendan se sjatilo pola estrade (FOTO)

Ceca je u spotu za pesmu "Hej, vršnjaci" prikazala kako je proslavila svoj 18. rođendan, ubacujući delove lude žurke, koja je bila 1991. godine. Fešta se odugrala u jednom popularnom beogradskom restoranu na Dorćolu, a slavilo se do jutra.

- Bilo je 1000 ljudi, zaklali smo vola, a Ceca je pevala celu noć! Kroz "Dunavski cvet" su prošli Zorica Brunclik, Kemiš, Halid Muslimović, Halid Bešlić, Boban Zdravković... Pa, na otvaranju restorana Tozovac i "Zlatne strune" svirali su punih sedam dana! Sećam se i kako mi je jedno veče Vesna Zmijanac baš u "Cvetu" rekla: "Večeras dolazi jedan Dorćolac. Ubija kako peva". Bio je to Džej. Kada je krenuo embargo, nije više bilo da se nabavi mazuta, nisam mogao da grejem restoran i ja zatvorim "Dunavski cvet" - rekao je svojevremeno Vlada Perović, menadžer i vlasnik lokala.

Informer

 

Svetlana Ceca Ražnatović je za svoje punoletsvo okupila pola estrade.

Svetlana je tada već bila popularna i na pragu velike karijere, pa se na proslavi okrupio estradni krem, od Šabana Šaulića, Zorice Brunclik, Kemiša, Vere Matović, Biljane Jevtić, Branke Sovrlić, Mire Škorić, harmonikaša Mirka Kodića i drugih.

Torta je bila ogromna, na četiri sprata, sa belo-crvenim detaljima koju je slavljenica isekla u prisustvu legendarnih pevača i pevačica.