15.06.2024.

10:39

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Pevačica svojom izjavom razbesnela javnost: "Da preživim mesec, potrebno mi je minimum..."

Popularna pevačica je jednom prilikom gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, a njena izjava je izazvala haos na društvenim mrežama.

Na pitanje voditelja koliko mesečno troši, Viskovićeva je iskreno odgovorila, što je mnoge i razljutilo.

- Koji je minimum novca sa kojim možeš da raspolažeš? Oko 3.000 evra - pitao ju je voditelj.

- Evo sad razmišljam... Minimum... Moram da budem skromna. Hajde neka bude 3.000, lepo si procenio, zaista ima ulaganja. Ja sam isticala da ne znam sa finansijama, nikad ne znam koliko trošim, ali par hiljada mesečno, sigurno - rekla je ona i tada je nastao haos.

Izjava je postala viralna, a komentari besnog naroda su se samo ređali.

"Kako da ne", "Pa i meni je minimum 5.000, ali dinara", "Kako te nije sramota, neki ni za hleb nemaju", samo su od nekih.

Informer

 

Podsetimo, popularna Marina Visković aktivna je na društvenim mrežama na kojima često deli savete i svoja iskustva o raznim temama. Međutim jednom prilikom je odgovorom na pitanje o poslu iznenadila sve, ali je kasnije priznala da se šali.

- Udala bih se za nekog milionera, koji nikada nije kući, lakirala nokte, spremačicama držala predavanja o slaganju odeće po boji, išla na pool dance, maltretirala konobare koji nisu preljubazni kada me vide - napisala je ona, a potom otkrila da se ipak šali:

- Šalim se naravno, ja sam umetnička duša cela tako da bilo šta što ima veze sa tim i psihologija naravno je moja ljubav.