15.06.2024.

11:38

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Jelisaveta Orašanin objavila fotku bez brusa! Glumica šokirala fanove, svi zure u njene grudi! (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin oduvek je atraktivnim izgledom privlačila pažnju javnosti, a prefinjenim stilom naglašavala je svoju savršeno izvajanu figuru.

Informer

 

Međutim, dok su se drugi divili njenom izgledu, Jelisaveta je bila nezadovoljna grudima, pa je odlučila da ugradi silikonske implante.

Sada, kada ima velike i čvrste grudi, smatra da joj brus nije potreban, a na Instagramu je objavila niz fotografija iz Luvra u beloj majici na kojima se jasno ocrtavaju bradavice!

Informer

 

Nismo navikli da je gledamo u ovako provokativnim modnim kombinacijama, ali izgleda da je glumici najbitnije da se oseća ugodno u garderobi koju nosi, te da ne mari za znatiželjne poglede.

Podsetimo, Jelisaveta je krajem 2021. godine povećala grudi, a kako su tada prenosili domaći mediji, stavila je silikonske implantate od 300 kubika.

Informer

 

- Jelisaveta je oduvek htela da ima malo veće grudi, nije bila zadovoljna time što su joj male. Želela je da ih koriguje, ali nikako pre nego što se ostvari kao majka. Kako je dobila dvoje dece, te je od drugog porođaja prošlo dovoljno vremena, otišla je pod nož - rekao je izvor blizak glumici:

- Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će fotka koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom.