15.06.2024.

11:59

Foto: Shutterstock/ATA images/Printscreen/Instagram/zorana_micanovic_official

Džet set

"Volim sebe i pucam od samopouzdanja!" MC Stojan odgovorio na Zoranine prozivke, evo šta je poručio njoj i hejterima

Estradni par, Zorana Mićanović i MC Stojan, stavio je tačku na svoju vezu što je iznenadilo njihove brojne fanove.

Informer

 

S obzirom na to da je na društvenim mrežama njihova romansa delovala idilično, niko nije očekivao da će Zorana raskinuti sa Stojanom nakon videa u kojem se vidi da se reper na Kipru provodi u društvu zgodnih devojaka.

Podkast u kojem je Mićanovićeva bila gost objavljen je dan nakon raskida, a mnoge je šokirao njen odgovor na pitanje da navede tri Stojanove mane.

Informer

 

- Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - rekla je pevačica uprkos tome što su u trenutku kada je podkast snimljen bili u velikoj ljubavi.

Zoranino gostovanje u podkastu koji vodi Luna Đogani je vrlo brzo postalo viralno, a Stojan nije ostao imun na njene reči, pa joj je odgovorio na svom Instagram profilu.

Informer

 

- Naravno da volim sebe, da cenim sebe i da pucam od samopouzdanja, a da bi vas drugi cenili i poštovali morate prvo da cenite, poštujete i volite sebe. I naravno, da radite na sebi 24 sata - poručio je Stojan uz emotikone srca.

Podsetimo, Stojan je nedavno takođe "pecnuo" Zoranu jednom pesmom, a o čemu se tačno radi možete pročitati OVDE.