15.06.2024.

18:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Željko Joksimović otvoreno o sinu Kosti i bliznakinjama: Pevač retko govori o privatnom životu, sada otkrio nepoznate detalje

Jedan od najcenjenijih kompozitora na ovim prostorima, ali i istaknuta pop zvezda, Željko Joksimović, održao je 12. juna koncert u srpskoj prestonici.

Čuveni Valjevac decenijama je na estradi, a uz njegove hitove odrastale su brojne generacije, među kojima su sada i njegova deca, ćerke Ana i Srna i sin Kosta.

Moja deca do pre nekoliko godina nisu znala ko sam ja i koje su moje pesme. Sada kada su osvestili da sam javna ličnost i da druga deca znaju moje pesme, postalo im je interesantnije. Nisam ih time opterećivao. Zadovoljni su svim, opčinjava ih evrovizijski opus - rekao je Željko i dodao:

- Drago mi je da žive sve te pesme, "Varnice", "Karavan"... Ponosan sam, ne mogu da verujem da je toliko vremena prošlo. Možda napravim nove aranžmane za njih. Isti sam ja i danas, možda sam tada bio malo luđi. Na šta sam danas spreman, ne možete ni milenijalci ni zedovci da pomislite. Treba dosta vremena posvetiti se tome - govorio je pevač kroz smeh.

- Ima jedna izreka: "Samo se budala ne menja". Volim da se menjam, majka znanja je ponavljanje, vraćanje na prapočetak je u svakom poslu delotvorna. Treba da se osvrneš i pronađeš inspiraciju, vidiš gde si pogrešio i nastaviš dalje - zaključio je Joksimović za Blic.