16.06.2024.

10:02

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Umro je od hladnoće i gladi": Suprug naše pevačice preminuo na najstrašniji način! "Pronašli su ga u haustoru"

Iako se karijerno ostvarila i bila uspešna, na privatnom planu joj i nije išlo tako dobro. Iako se ostvarila kao majka, njena borba za starateljstvo nad ćerkom Tarom je bila mučna. Snežana se zvanično udala samo jednom i to nakon 10 dana zabavljanja, a kako mediji prenose, njen suprug je preminuo od gladi.

Ona se udala 1982. godine, a kako to obično biva, brz brak doneo je i brdo problema. Do razvoda je došlo devet godina kasnije.

Informer

 

Kako je pevačica jednom prilikom ispričala, brak je ličio na pravi raspad sistema. Naglasila je da je njen tadašnji muž bio rastrzan između žene, roditelja i narkotika.

- Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se nije javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt - pričala je svojevremeno Snežana Mišković Viktorija .

Da joj je suprug preminuo saznala je 2011. godine. Njega su pronašli u haustoru - preminuo je kao beskućnik, prenosili su domaći mediji.

Informer

 

- Javili su mi da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi - rekla je Viktorija godinu dana kasnije.

Viktorija je kasnije doživela veliku tragediju. Dan nakon koncerta u Skoplju imala je spontani pobačaj i izgubila bebu, navode dalje mediji.

Posle svih krahova ona se povukla iz javnosti i nastavila da živi povučenim životom.