Autor: Informer/K.Ć.

16.06.2024.

15:38

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Ceca je vrlo..." Nikolija ošto o Svetlaninom novom duetu, pevačica bila brutalno iskrena (VIDEO)

 

Popularna muzička zvezda priredila je u Spensu pravu feštu, a publika je bila oduševljena Miličinim preformansom. Pevačica se stvarno potrudila i na svaki detalj je mislila. Pored skupocenih kostima, Pavlovićeva je svoje koreografije uvežbala do savršenstva. 

Senjorita je imala i dva gosta na svom koncertu, Bobana Rajovića i Nikoliju Jovanović, koja je bila pravi bum. Ćerka Vesne Zmijanac je zapevala svoje hitove i zapalila Spens.

Informer

 

Nakon svog nastupa, Nikolija je za medije rekla kako je ponosna na Miličin uspeh, kao i da joj je bilo jako drago da joj bude gost na koncertu, ali je pohvalila i njen novi album.

Tom prilikom se pevačica dotakla i novog dueta Svetlane Ražnatović i Vojaža, koji je za kratko vreme sakupio milionske preglede.

- Mislim da je važno da ljudi eksperimentišu sa muzikom. Ceca je vrlo muzikalna i ona može da pliva u svim žanrovima. Kada neko ima glas i stas, mislim da je sve dozvoljeno, kao i Vojaž. On je talentovan da napiše pesmu i za sebe i za druge - rekla je ona, pa dodala:

Informer

 

- Drago mi je što je modernija muzika dostigla uspeh i drago mi je što može da parira popu. Naravno, mi smo Balkan i uvek će biti folk na prvom mestu, ali se definitivno i trep i rep dosta uzdigao u predhodnih 10 godina.

Nikolija je neko ko svoju privatnost voli da čuva u tajnosti, a sada je otkrila i razlog tome.

- Mislim da je to formula za srećniji život i mislim da je tako lepše, da se čuva privatnost za sebe. I to kada kažem, ne mislim samo na poznate ličnosti.