17.06.2024.

09:26

Foto: printscreen

Džet set

Progovorila svastika Nikole Jokića, pa otkrila kakva je ona zapravo: "Natalija je jedna..."

Nikola Jokić je postigao značajne uspehe u NBA ligi, privlačeći veliku pažnju javnosti. Poznati košarkaš je poznat kao neko ko voli da čuva svoju privatnost, ali se zna da je njegova dugogodišnja ljubav i saputnica Natalija, a njih dvoje se zabavljaju još od srednje škole.

O Nataliji Jokić rekla je mnogo njena sestra Maja Maćešić.

Informer

 

- Mi smo stvarno presrećni zbog svega. Izuzetno smo ponosni - komentarisala je Maja Maćešić veliki uspeh Nikole Jokića koji je tri puta proglašen za MVP-a NBA lige.

- Natalija je moja druga polovina, mi smo stvarno jako vezane, daleko smo, ali to ništa ne znači - rekla je ona.

Informer

 

- Natalija i Nikola su jako dugo zajedno. Iskreno da vam kažem, uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog. Mi živimo u malom mestu gde njega svi znaju, poštuju, vole i cene. Kada je neko član vaše porodice dugi niz godina, onda nemaš osećaj da je on nekome drugom poznat - dodaje Maja pa potvrđuje da je Nikola van terena "običan" čovek:

- Divan je i pre svega jedan veliki čovek.

Informer

 

Na pitanje kako se njena sestra Natalija Jokić nosi sa svim profesionalnim izazovima svog supruga, kako prati njegove mečeve, Maja kaže:

- Ona je jedna žena zmaj. Prosto onaj ko je na terenu, on igra, ostali mogu samo da bodre, to je činjenica.

Maja i Natalija su kao deca zajedno sa roditeljima bile u izbegličkoj koloni iz Krajine, bežeći od "Oluje" 1995. godine. Njihova majka Danica je tada za "Novosti" rekla sledeće:

Informer

 

- Mi smo Maćešići. Ovo je Maja, tri i po godine ima. A, ovo Natalija, sedam meseci tek napunila. Prva je beba rođena u ovoj godini, u Krajini, nama je ovo drugi put da bežimo. Živeli smo u Karlovcu. Kada tu više nije bilo života, pobegli smo u Slunj. Sada ponovo bežimo, a ne znamo kud. Znamo da više nema nazad - rekla je ona.