17.06.2024.

09:46

Foto: shutterstock/Informer/ata images

Džet set

Karleuša prokomentarisala reakciju Jovane Jeremić kad je saznala da je pevačica predsednica žirija! U sredu ćemo gledati pravi šou!

Pevačica Jelena Karleuša važi za modnu ikonu, a njen stil kopiraju mnoge svetske zvezde. Slobodno možemo reći da je pravi esteta, pa nije čudo što se baš ona našla u ulozi predsednice žirija "Izbora za Mis Srbije".

Informer

 

Međutim, tu poznatima nije kraj. U žiriju će se naći i voditeljka Jovana Jeremić, koja je, kada je čula da je Karleuša predsednica, bila sumnjičava.

- Al' će to da bude zabavno... Kako ti misliš da se Karleuša i ja na jednom mestu dogovorimo? Pa to će haos da bude! - rekla je Jeremićeva Vesni da Vinči koja joj je saopštila ovu vest, a ona joj je objasnila:

Informer

 

- Nema tu dogovora, postoji lista, tu se glasa i mi sabiramo - smirila je Vesna Jovanu, na šta je voditeljka odgovorila:

- Kuku, meni niko ništa nije rekao.

Informer

 

Sada je Jelena na svom Instagram profilu objavila ovu scenu iz Jovaninog jutarnjeg programa, pa napisala kratak komentar:

Informer

 

- Sreda... - poručila je Karleuša i tako najavila pravi šou o kojem će prekosutra svi pričati.

Podsetimo, Jovana Jeremić je nedavno otkrila kako je njena majka reagovala na njenu vezu sa biznismenom Draganom Stankovićem, a više o tome možete pročitati OVDE.