17.06.2024.

15:23

Foto: Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

Džet set

Karleuša kao Amazonka ili kao arapska princeza? Koje izdanje vam se više dopada - u jednom je provokativna, u drugom pokrivena, a gori!

Pevačica Jelena Karleuša je prava kraljica stila i čini se da ne postoji šansa da se obuče "pogrešno".

Ono što je čini još posebnijom je to što sve ume i da iznese, pa čak i da narodnu nošnju drugih naroda prilagodi svom fazonu.

Jelena je po svemu sudeći napravila veliki fotosešn u Emiratima, a fotke koje je objavila na društvenoj mreži Instagram raspametile su njene fanove širom sveta.

Informer

 

Karleuša je posebno oduševila dugom crnom haljinom koja joj, u stilu tamošnje nošnje, pokriva kosu, a osim tkaninom, glavu je pokrila i raskošnim nakitom u bliskoistočnom fazonu.

Pošto je poznata i kao neko ko se često oblači provokativno, ovoj kombinaciji je dala i svoj lični pečat u vidu dubokog šlica koji je otkrio savršeno izvajanu nogu.

Međutim, Jelena se tu nije zaustavila.

Informer

 

Karleuša je objavila i fotku na kojoj se vidi očigledan kulturološki miks. Naime, pevačica je pozirala u pesku obučena kao Amazonka, dok drži kamilu čije se prirodno stanište nalazi u pustinjskim i polupustinjskim predelima Afrike i Azije.

Ali, kada Karleuša to obuče, sve ima smisla!

Informer

 

Nije propustila priliku ni da napravi fotosešn u gala haljini koja se vuče po podu i koja joj, pripijajući se uz telo, ističe njenu savršenu figuru, a u kojoj izgleda kao milion dolara!

Informer

 

Nije ni čudo što strani džet-set uzima ideje od srpske dive, a ne bi nas iznenadilo ni da uskoro vidimo holivudske zvezde u istim kombinacijama.

Podsetimo, Jelena će u sredu biti predsednica žirija "Izbora za Mis Srbije", a pored nje, u žiriju će se naći i voditeljka Jovana Jeremić.