Autor: Informer/A.S.

17.06.2024.

16:58

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Vojaž i Baka Prase raskrinkani?! Reper i jutjuber u fejk drami, pojavio se snimak koji pokazuje da je sve inscenirano zarad klikova (VIDEO)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase godinama unazad je u sukobu sa pevačem Mihajlom Veruovićem Vojažem. Mladi umetnik nikada nije odgovarao na Bakine prozivke, ali mu je pre tri dana pukao film, te mu je žestoko uzvratio. 

Informer

 

Naime, Ilić je snimao klip u kom je komentarisao Mihajlov sok, za koji je rekao da je kao gel za tuširanje, ali mu je Veruović tada brutalno odgovorio

Dan nakon toga, njihova saga se nastavila. Baka Prase je ponovo Vojaža potkačio za njegov ledeni čaj, a muzičar je tom prilikom Bogdana nazvao "gutačem palačinki"

Njih dvojica su se čak pratili i na Instagramu do juče, ali su odlučili da se uklone sa liste prijatelja.

Informer

 

I dok javnost misli da je u pitanju ozbiljna svađa i sukob, realnost je, ako je verovati korisnicima društvenih mreža, potpuno drugačija. Njih dvojica su, kako stvari stoje, odlučili da izlažiraju ceo sukob, zarad obostrane koristi, a u prilog tome govori i snimak koji se pojavio na mrežama. 

Naime, Bogdan je zajedno sa svojim drugovima otišao na Mihajlov nastup, koji je mladi muzičar imao nedavno. 

U pomenutom snimku se čuje kako Vojaž peva "lepe žene hoće to, nasilje i droga, to ti je Beograd, brate moj", što je zapravo pesma Beograd, koja se našla na njegovom novom albumu, koji je objavio 14. juna. Na osnovu toga, možemo zaključiti da je nakon "drame" Baka došao na Veruovićev nastup, na kom se lepo provodio, u prilog čemu govori i snimak, i da je sve zapravo bilo inscenirano zbog klikova, pregleda i popularnosti. 

Mi smo pokušali da stupo u kontakt sa Vojažem, ali on nije bio dostupan za komentar.