18.06.2024.

08:09

Foto: ATAimages

Džet set

"Neću ništa da jurim, kao što sam uvek" Rada Manojlović otkrila kada planira da rađa decu

Rada Manojlović je nedavno nekoliko puta viđena sa nepoznatim muškarcem, zbog čega je počelo da se šuška da je pronašla novu ljubav. Pevačica je, međutim, na sva pitanja o novom dečku, ostala zagonetna, ali je nagovestila da je srećna.

Informer

 

- Ništa se ne dešava, ali ja sam srećna. Mnogo sam srećna! Samo želim da izdam novi album, pa da pričamo o nekim temama. Neću ništa da jurim, kao što sam uvek jurila, pustila sam sada, pa… Nek izađe album, pa ćemo da se zaljubljujemo, pravimo decu... - rekla je Rada Manojlović u emisji "Premijera".

Informer

 

Prva javna veza koju je Rada imala bila je s Milanom Stankovićem, s kojim je posle raskida ostala u prijateljskim odnosima. Posle raskida sa njim uplovila je u vezu s bivšim košarkašem Momirom Gajićem. Veza s Harisom Berkovićem je ipak privukla najveću pažnju jer je on bio veliki Radin fan pre nego što su se upoznali.

Informer

 

Jednom prilikom otkrila je da nije spremna da se ostvari kao majka i da njen bivši partner Haris Berković nije mogao da shvati njenu odluku da još ne želi decu.

- Ja sam to pokušavala i Harisu da objasnim i drugima, ja nemam uopšte taj osećaj. Oni svi misle da je do njih, u smislu, sa mnom ne želiš dete. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može sama da reši taj neki verbalan problem sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovrnosti - rekla je pevačica u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".