Autor: Informer/A.S.

18.06.2024.

18:40

Foto: ATAimages

Džet set

"Bila sam pogubljena, pola stvari se ne sećam": Tamara sumirala utiske nakon svadbe, posebno joj je bilo drago što je na veselje došao ovaj njen kolega

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić, šestog juna su se venčali i krstili svoju ćerkicu. Oni su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru, a proslava je bila upriličena u jednom prestoničkom restoranu. 

Informer

 

Ona je sada, gostujući u jednoj emisiji sumirala utiske sa svadbe. 

- Bilo je jako lepo. Svi su bili na nogama sve vreme. Mi smo već venčani godinu i po dana, ali ovo je bilo venčanje pred Bogom što nam je bilo najvažnije. Posebno mi je drago što je moja ćerka bila tu i što je sve vreme pevala - rekla je Tamara. 

Informer

 

Kako kaže pevačica, tokom proslave se osećala malo pogubljeno. 

- Mnogo je tu ljudi bilo i mnogo posla oko organizacija, pa sam bila malo pogubljena i nekako pola stvari se ne sećam - izjavila je ona. 

Informer

 

Pevačica je za kraj rekla da joj je posebno bilo drago što je na svadbi bio i njen kolega, ali i prijatelj, Uroš Živković. 

- Značilo mi je da vidim kolege, a ime koje bih izdvojila je Uroš Živković koji je naravno broj jedan na mojoj listi - rekla je ona u emisiji "Puls Srbije".