Autor: Informer/A.S.

18.06.2024.

19:23

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock/Pritnscreen

Džet set

"Tea je pevala na romskim veseljima za 1.600 evra": Pevač razvezao jezik o Tairovićevoj, ovoliko sada ona zarađuje

Pevač Đovani Bajrami važi za jednog og najplaćenijih muzičara u dijaspori, a tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogim pevačima. 

On je sada ispričao da je sa Džejom i Sinanom bio u najboljim odnosima, a onda se dotakao i mlade pevačice Tee Tairović, koja je zajedno sa njim nastupala na početku svoje karijere. 

Informer

 

- Sa Džejom i Sinanom sam bio u najboljim odnosima. Kad je trebalo da mu dam jednu pesmu tada je preminuo. Kad god smo pili i uživali, druženja su bila neverovatna. To i danas pamtim. Što se Džeja tiče, nismo mogli da utičemo na to da povede računa o svom zdravlju. On je kralj, čovek je bio boem i nikoga nije zarezivao ni tri posto. Neću sad da sedim i da pričam šta je radio! Nisam ni ja slušao doktore dok mi se nešto nije desilo, neću ni da pričam šta - rekao je Bajramović.

On je zatim ispričao da je Tea, na početku karijere, uzimala 1.600 evra za svirku, ali da joj je sada cena mnogo skočila. 

Informer

 

- Ima tu puno pevača i svi se smenjuju kad pevamo na tezgi. Ne pevam ja celu noć, nego imam ekipu pored sebe i svi se vrtimo u krug. Tako ide po svadbama na kojima ja ugovaram stvari. Evo Tea Tairović je nekad pevala za 1.600 evra, sad peva za 20.000 evra! Kod mene je pevala za te prve pare. Mi smo je prvi zvali sa nama da radi romska veselja. Odazvala se uredno, majku njenu sam takođe zvao. Aca Lukas i Ceca na veseljima takođe uzimaju velike pare. To se sve ugovara unapred, pa se dođe u hotel i tako dalje. Hoteli sa pet zvezdica, ostalo već sve znate. Oni su tu među prvima i po dijaspori i kod nas. Pored njih poznato je i koliko Jana uzima. Nju ženu mnogo vole jer pravi dobru atmosferu. Voli je narod i zna se i koliko ona košta. Ako, tako i treba - rekao je on za "Republiku".