Autor: Informer/A.S.

18.06.2024.

23:08

Foto: Youtube printscreen

Džet set

"Može da me tuži za deset miliona dolara": Marija Šerifović iskreno o ocu svog sina, samo ovo je rekla za njega

Marija Šerifović je krajem decembra prošle godine dobila sina Maria pomoću surogat majke. 

Od tada se javnost stalno interesuje za to ko je otac malog Maria, što zanima i samog Ognjena Amidžića, pa je to pitao Mariju, koja je njegova večerašnja gošća u emisiji "AmiG Show". 

Informer

 

Šerifovićeva je večeras rekla da nikada neće otkriti identitet tog muškarca, zato što bi zbog toga bila papreno kažnjena. 

- To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda može da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, evropejac - rekla je ona. 

Informer

 

Na pitanje kako je odlučila da sinu da ime Mario, Marija se prisetila.

- To jutro u bolnici, pošto sam želela što pre da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta i pitali me: "Kako se zove dete, hoćete li reći?!". Svi gledamo u dete, kako se zove, neko je izgovorio Mario i kraj priče - rekla je ona, a potom priznala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška u životu: 

Informer

 

- Prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi: "Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje!" Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu ceo Tošin bunar! Trudiću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac - rekla je pevačica.